Monday, April 13, 2009

APRILL 2009


Hei! Käes on aprill ja ehituse sisetööd jätkuvad. Eile (12.aprill 1.ülestõusmispüha) oli olukord järgmine. Esikus ja pesu/saunaruumis on põrandad peaaegu tehtud (plaaditud). Kahe korruse vahel on juba selline põrand/lagi, et kogu soe õhk ei lähegi kaduma. Altpoolt lakke vaadates on puhtaks lihvitud servamata laud päris nägus ja sobilik palkmaija :-)
Boilerid (2 tk) on paigas ja allkorruse WC-s ka kõik muu (v.a. uks).
Mis veel? Ülakorruse toad tunduvad üpris suured. Loodan väga, et see mulje ei kao, kui vaheseinad lõplikult valmis. Vannitoas on veel küsimärke, vanni välimuse ja paigutuse osas. Põrandaks tuleb selline .... odav linoleum:-(

Täna kohtusime Junxis köögimehega. Kõik sai viimseni läbi räägitud. Nüüd ootame põnevusega viimaseid jooniseid kood pakkumisega. René soovib kivist tööpinda ja mina soovin köögis ratsionaalset lahendust. Mart on igatahes asjatundja ja oskab soovitada. Läheme natuke modernsemat teed ja tumedamatesse (pruunidesse) toonidesse.

Praegu on eesmärk mustad tööd 2.maiks lõpetada, et saaks ühe kräu teha! Eks elu näitab. Mina elan päev korraga ja ... nagu Mare Peterson ütles "lase vabaks":-)

No comments: