Thursday, January 7, 2010

2010 VALKLAS on alanud





Esimene aastavahetus VALKLAS 2009/2010. Oma enda ehitatud kodus, mõtelge:) René oli nädalapäevad enne kohal, küttis ahjuga maja soojaks. Detsembris saabus ju külmalaine ja toas oli sooja vaid 9 kraadi! Õhksoojuspump ei osutunud enam effektiivseks, tema energia kulus enda soojendamisele. Õues oli ju pea -20 kraadi! Aga jõulud tulid valged ja nii ka aastavahetus. Lisan ka mõned pildid sellest talvevõlumaast meie maja ümber.
Tiik külmus kohe kuni 30 cm sügavuselt ja Eimar avas uisuvälja. Kahjuks jõulude paiku soojenenud õhutemperatuur (0...-1) sulatas ääred lahti ja sadanud lumekate tegi edasise liuglemise võimatuks. Aga - algus on tehtud ja uisudki said poistele ostetud. Gustav pole tänasega neid veel katsetada saanud. René tegi oma esimesed sõidud ära.
Vana aasta saatsime teele koos lähedastega. Kohal oli minu 2 täditütart - Krista ja Olvi - oma väiksemate lastega, meestega. Sõime, jõime, lasime rakette ja kitarrilugude saatel veetsime uusaastaöö varaste hommikutundideni. Märkimisväärne jälg sai maha pandud! Head algust Sulle, 2010!
94087138